Masaj Anticelulitic

Exista mai multe tipuri de masaje care ataca celulita si facute constant impreuna cu aplicarea cremei anticelulitice, reusesc sa dea pielii un aspect mai neted, fara "coaja de portocala".
In etapele efectuari masajului efleurajul (netezirea) permite pregatirea pielii pentru etapele urmatoare.
Netezirea este considerata ca o manevra specifica pentru suprafata corpului, actionand in special asupra pielii, tesuturilor conjuctive subcutanate, nervilor periferici, vaselor sanguine si limfatice. Varfurile degetelor trebuie sa alunece pe conturul muschilor, de jos in sus, cu miscari circulare.
Prin realizarea miscarilor de frictiune se permite imbunatatirea circulatiei sangelui si ajuta la eliminarea toxinelor din muschi . Ele contribuie de asemenea si la oxigenarea tesuturilor. Degetele trebuie sa exercite o presiune "desenand" cercuri in sensul acelor de ceas, in directia perpendiculara pe muschi.
Framantarea- Denumita si perisaj , framantarea este o manevra fundamentala de masaj, care are efecte stimulante puternice.
El favorizeaza schimburile intre cele 3 straturi ale epidermei si activeaza microcirculatia. Prinde o bucata intre degetul mare si alte 2 degete de la fiecare mana, apoi ruleaza deplasand degetele.
Perisajul- Acest masaj relaxeaza masa musculara si reface supletea si elasticitatea pielii. Puneti palmele cu degetele departate pe coapse si fese. Prinde carnea intre mana dreapta si mana stanga, apoi fa o torsiune, indreptand carnea in directia opusa.
Tapotamentul - Aceasta tehnica reacticveaza circulatia sanguina. Este o manevra fundamentala ce consta in aplicare pe tegumente a unor serii de lovituri scurte si ritmice reprezentand unul din cele mai intense procedee de masaj. Bate pielea, fara violenta , cu pumnii intr-o miscare usoara si regulata.

Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Partener CadouriSuveniruri.ro Director web Membru breslo.ro
  • Fotografia mea
    o simpla persoana cu dorinte, vise, ganduri si idei de impartasit...

    De ce?

    De ce?

    Prieteni

  • free counters